JuliusSMS door Julius Krechting - Julius Krechting
Mijn naam is Julius Krechting en sinds 2008 help ik klanten hun business te vereenvoudigen met mobiele oplossingen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in mobiele applicaties, mobiele websites en apps voor iPhone en Android.
Julius Krechting, Julius SMS
15554
post-template-default,single,single-post,postid-15554,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

JuliusSMS door Julius Krechting

Julius Krechting

JuliusSMS door Julius Krechting

Mijn naam is Julius Krechting en sinds 2008 help ik klanten hun business te vereenvoudigen met mobiele oplossingen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in mobiele applicaties, mobiele websites en apps voor iPhone en Android. Op deze website kun je alles vinden over het nieuwe SMS systeem van Julius Krechting. JuliusSMS is de totaaloplossing voor bedrijven om sms in te zetten als marketing-, notifiactie- en communicatiemiddel. Integreer JuliusSMS in je eigen software of gebruik onze website.

PREMIUM SMS: “SMS ‘JULIUSSMS’ NAAR 1008”

Met Premium SMS kan je een gebruiker laten betalen via SMS. De gebruiker verstuurd een korte term (keyword) naar een 4-cijferig nummer (shortcode). Het bedrag wordt in rekening gebracht op zijn of haar telefoonrekening. Het bedrag wat in rekening wordt gebracht is minimaal €0.25 en maximaal €6.00. Een percentage hiervan wordt door de operator betaald aan Juliussms en die betaalt dit vervolgens weer uit aan jou.

Goede doelen, inzamelingsacties en verenigingen

Wil je dus geld inzamelen door middel van een eenvoudig systeem, dan is JuliusSMS dé oplossing. Het is eenvoudig om op deze manier geld te inzamelen voor een goed doel, de actie kan worden verspreid met een print campagne of een reclame op televisie. Ook inzamelingsacties worden vereenvoudigd dankzij ons systeem. Eigenaar Julius Krechting: “wij willen het zo eenvoudig mogelijk maken om middels een SMS campagne geld op te halen, om die reden is JuliusSMS in het leven geroepen.”

Meer informatie? Neem contact op met onze sales afdeling.

Geen reactie's

Geef een reactie