Betaal eenvoudig met Julius SMS - Julius Krechting
15557
post-template-default,single,single-post,postid-15557,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Betaal eenvoudig met Julius SMS

Julius Krechting

Betaal eenvoudig met Julius SMS

Mensen laten betalen met het nieuwe sms systeem

Het nieuwe sms systeem van Julius Krechting is enorm handig. Zo kan er op een hele fijne manier gecommuniceerd worden. Op de website is het namelijk mogelijk om te sms’en. Als je bijvoorbeeld even geen telefoon hebt, dan kan dit een mooie uitkomst bieden. Zo is het toch mogelijk om iedereen per sms te bereiken. Maar ook als je wel gewoon een telefoon hebt, dan kan het systeem erg handig zijn. Zo zijn er verschillende opties, een van die opties is mensen laten betalen per sms.

Het kan zo zijn dat je nog geld van iemand krijgt, dit kan zowel iemand uit je directe omgeving zijn als een klant. Stel dat je nog geld krijgt van een klant, dan kan deze klant een code versturen naar een 4 nummer met vier cijfers. Dit systeem is erg betrouwbaar, elke euro die je overmaakt zal ook echt aankomen. Buiten dat werkt het systeem erg snel, dit is dus heel handig als je bijvoorbeeld snel geld nodig hebt. Gebruikmaken van dit systeem kost bijna niks. Er wordt alleen een klein percentage van het bedrag dat verstuurd wordt ingehouden. Dit bedrag zal naar Julius Krechting gaan omdat je gebruik mag maken van zijn systeem. Om het nog even samen te vatten, het systeem biedt de volgende voordelen aan: het is snel, het geld komt namelijk super snel aan. Het is betrouwbaar, elke euro die je verstuurt komt ook echt aan. Een verder is het sms systeem van Julius Krechting absoluut niet duur.

Snelle communicatie aan de hand van het sms systeem

Met het systeem is het mogelijk om te sms’en via de website. Zo is het mogelijk om een nummer te huren. Dit nummer gebruik jij dan alleen zelf, zo is het makkelijk communiceren met je contacten. Het systeem kan dus gebruikt worden voor privé gebruik. Hierboven werd al verteld dat het mogelijk is om geld over te laten maken met het systeem. Deze twee punten zijn namelijk niet de enige twee mogelijkheden van het sms systeem. Het nieuwe systeem is namelijk erg divers, dit blijkt ook omdat het mogelijk is om aan telefoon marketing te doen.

Per sms is het namelijk erg makkelijk om mensen te bereiken. Het is zelfs mogelijk om tien duizend mensen te bereiken in vijf minuten tijd. Hierdoor is telefoon marketing erg interessant. Het is dus mogelijk om enorm veel mensen heel snel te bereiken.

Geen reactie's

Geef een reactie