Nieuw SMS betaalsysteem door Julius Krechting - Julius Krechting
15560
post-template-default,single,single-post,postid-15560,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Nieuw SMS betaalsysteem door Julius Krechting

Julius Krechting SMS

Nieuw SMS betaalsysteem door Julius Krechting

Het nieuwe sms systeem

Het is vandaag weer tijd voor een nieuw een nieuw artikel. Mijn naam is Julius Krechting en vandaag ga ik het hebben over het nieuwe SMS systeem. Aan de hand van dit systeem kan er op een hele makkelijke manier gecommuniceerd worden. Via onze website is het namelijk mogelijk om SMS berichten te sturen naar alle nummers. Het maakt dan niet uit of het gaat om Nederlandse of buitenlandse nummers. Het sms’en via de website brengt veel voordelen met zich mee. Het is namelijk erg betrouwbaar, je weet bij ons zeker dat uw berichten aankomen. Verder weet u ook zeker dat u en de ontvanger de enige personen zijn die dit lezen.

Een ander voordeel van het sms systeem van Julius Krechting, is dat het erg gemakkelijk is. Het is namelijk snel te begrijpen en buiten dat werkt het erg snel. De berichten die je verstuurd komen meteen aan bij de ontvanger. Mocht je tijdelijk geen mobiel toestel hebben, dan is het sms systeem van Julius Krechting een hele mooie mogelijkheid. Via de website kan je namelijk gratis communiceren via sms. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, je betaalt slechts voor wat je verstuurd. Wat er ook verstuurd wordt, dit gebeurd betrouwbaar. Het maakt dan niet uit of het gaat om grote of kleine berichten.

Het ontvangen van een sms

Via het nieuwe sms systeem is niet alleen mogelijk om berichten te versturen. Het systeem is namelijk heel divers en daarom kunnen er berichten ontvangen worden. Dit gebeurt dan aan de hand van een virtueel nummer. Dit nummer kan gezien worden als een longcode met enorm veel technische mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om een bericht in je systeem te kunnen ontvangen. Vind jij het belangrijk om een eigen virtueel nummer te hebben? Dit kan ook met het nieuwe sms systeem. Het is namelijk mogelijk om een nummer te huren. Hierdoor ben je dan de enige persoon die gebruik maakt van dit nummer. Zo kan je dus je eigen vrienden benaderen voor dit nummer. Dit is al mogelijk voor vijfentwintig euro in de maand.

Mocht je het interessant vinden om mensen te laten betalen per SMS? Dan is dit ook een mogelijkheid dat dit systeem aanbiedt. Op het moment dat je de mensen waar je nog geld van verschuldigd bent, wilt laten betalen, dan kan dit erg makkelijk. Zij moeten namelijk een sms bericht sturen naar een bepaald nummer.

Geen reactie's

Geef een reactie